divendres, 19 d’octubre del 2012

COPYNG BETHOVEN!!*



Bon dia, els alumnes de música, de 4t d'ESO, hem acavat perfi, de veure la película de COPYNG BETHOVEN, i m'agradaria descriure una mica els personatges, fitxa tècnica etc.


  • TITOL: Copyng bethoven
  • DIRECTORA: Agnieszka Holland.
  • ANY: 2006
  • ACTORS: Ed Harris, Diane Kruger, Matthew Goode, Phyllida Law.
  • MÚSICA: Maggie Rodford
  • FOTOGRAFIA: Ashley Rowe
ARGUMENT:

-La pel·lícula, tracta, del compositor, BETHOVEN, i de la jove ANNA HOLZ, que treballava al conservatori de Viena, i que vol trobar algun lloc, en el mon de la música, i finalment, pot accedir ha apendre amb el millo compositor, que ella podria estar, la estancia amb Bethoven, no es fàcil, ja que pateix sordesa, i no te masses modals, Peró Anna l'ajuda bastant, i l'ajuda a compondre la 9ª SIMFONIA, i acaba amb la FUGA, que acaba amb la mort del artista.

OPINIÓ:

Aquesta pel·lícula, m'ha agradat molt, perquè ma pogut veure, com era la vida en aquella etapa de la historia, i t'he molt bon argument, també he pogut veure, per alguns trets caracteristiques, que la seva directora, es una dóna, només per simples detalls, es pot identificar, també m'han agradat algunes frases destacades que he pogut veure com ''LA MÚSICA ES EL ALIENTO DEL VINO, QUE LLENA EL ALMA DE LOS HOMBRES''.
i moltes frases mes, també m'ha agradat la banda sonora, que l'ha fet:''MAGGIE RODFORD'', i en general, la pel·lícula esta molt ben estructurada.


PODEU VEURE LA PEL·LÍCULA SENCERA AQUÍ:


















Arrivederci!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada