dilluns, 4 de març del 2013

Del Jazz, els més grans!


Bon dia, com tots sabem, a classe de música, em estat estudiant el Jazz, els seus instruments, el seu naixement... i sobretot els grans del jazz, i per preparar-ho millor, hem fet un WALWISHER, que és una eina, molt útil, que ens permet treballar a tots molt colaborativament. Cadascú em fet a un artista diferent, jo he fet a GLEEN MILLER, que va ser un dels més grans del Jazz, he afegit una imatge, una breu biografia, i he explicat les característiques més important, i he ressaltat els punts més interessants de la seva vida, com a gran del jazz, hi ha alumnes, que també han posat vídeos. 

  • Glenn Miller , va néixer el 1904 a Clarinda ,una petita localitat de l'Estat de Iowa, Va passar la seva infància a Nebraska i Oklahoma fins que la seva família es va instalar definitivament a Colorado , on amb 12 anys va començar a estudiar el trombó i tocar en la banda del seu col · legi. 
  • El 1926, quan encara era universitari, es va convertir amb trombonista professional i es va unir a la banda del celebribateria, Ben Pollack, en una gira per Califòrnia .
  • El 1937 va crear el seu primer conjunt i, gràcies a la banda de Moonlight Serenade i ha les retransmissions radiofòniques en directe es va donar a conèixer arreu del món. A partir d'aquest moment es van anar succeint els exits. Miller es va unir a les forces armades, fins que se li va permetre tornar a reunir a la seva banda i tocar la seva música per les tropes amb l'objectiu d'elevar la seva moral. 
  • La Army Air Force Band, composta per quaranta-dos músics, va protagonitzar constants retransmissions radiofòniques als Estats Units i Anglaterra durant 1943 i 1944 i diversos concerts en directe.
  • Miller posteriorment en un dels seus viatjes va morir, de un accident aeri.
 AQUÍ podreu veure tots els treballs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada